Ik zal tijdens de fotoshoot ook filmen. Korte fragmenten die ik samen voeg tot een mooi geheel van 1,5 tot 2 minuten met daaronder cinematische muziek en indien mogelijk gecombineerd met geluiden, stemmen, lachjes etc.

Denk aan beelden tijdens je newlife sessie waarin lekker wordt geknuffeld, kusjes worden gegeven en aan teentjes worden gekriebeld. Of tijdens je zwanger en/of gezin sessie, spelend en lachend met je kinderen. Rennend door het zand, dansend of die fijne aanraking door je partner.
En wat dacht je van een cakesmash sessie waarin je het eten van de taart ook echt door video beleeft en die lieve smak geluidjes hoort. 
Tot slot; ook tijdens een personal branding shoot is het mogelijk om een video te laten maken. Denk aan een video om jezelf en je bedrijf voor te stellen. 

Kortom; een meerwaarde!

Deze prachtige cinematische film kost 125 euro. 

Bewegend beeld. Een enorme toevoeging als je het mij vraagt.
Je vind op deze pagina wat meer informatie over het laten maken van een video tijdens je fotosessie.

Cinematische Film

3. Wil je nog andere / meer foto’s bestellen, kies dan ’terug’ of klik op de terug knop van je internetbrowser.  Kies hier een andere foto en herhaal stap 2. 

Bij elk product in de shop staat uitleg wat het product inhoudt. Heb je toch nog vragen en/of hulp nodig? Stuur me gerust een email op info@jamiestoffels.nl

TIP: Bij alle 3 de voordeelset’s is de klassenfoto inbegrepen. Kies hier bij ‘product’ voor set 1, 2 of 3 en je kunt zien wat de set bevat alvorens je hem toevoegt aan je winkelwagen.

< ga terug

Kortingscode: VKE35

Geen order-/verzendkosten bij een bestelbedrag van minimaal 35 euro.
(excl. order-/verzendkosten)

02

02

created by builtbybritt.com