Sinds 2013 ben ik samen met de liefste en knapste man Casper en samen hebben wij 2 kinderen. Onze rossige krullen bol June (’19) en onze eigenwijze ondernemer Joes (’20)

Fotografie is echt mijn passie en het liefst fotografeer ik hele dagen en edit ik een marathon tot ik er bij neer val. Zo dol ben ik op mijn werk!

Waar ik ook dol op ben zijn lente en zomeravonden. Lekker lang buiten zitten en als het net wat te fris is, in de haard heerlijk knisperend hout. De geur, de zonsondergangen, het gevoel. Ik vind alles fijn aan de zomer.
De winter hebben we het maar niet over ;)

lees meer

Dit ben ik,

Jamie,

Dat heb ik grotendeels aan mijn vader te danken. Mijn vader fotografeert hobbymatig en gaat er graag op uit in de natuur. Al toen ik een jaar of 16 was ging ik met zijn toestellen mijn vriendinnen fotograferen. De passie voor portretten was geboren.

Toen ik zwanger werd van mijn dochter ben ik meer gaan nadenken over wat ik zou willen bereiken met mijn bedrijf. De uitkomst: meer genieten van mijn werk én mijn bedrijf laten groeien.

Na de geboorte van beide kinderen heb ik me volledig gestort in de dingen die ik écht graag doe en dat heeft me gebracht waar ik nu sta. De droom om te groeien is werkelijkheid geworden en daar ben ik nog iedere dag enorm dankbaar voor!

Hoe iK ALS FOTOGRAAf BEN BEGONNEN?

IK HOOP DAT JIJ

net zo dankbaar zult zijn wanneer je de door mij gemaakte foto's aan de muur hebt hangen of tot een mooi fotoboek hebt verwerkt.

Gelijk een afspraak maken?

Yes ik wil!