Master the light

Ben jij op zoek naar verdieping binnen jouw fotografiebedrijf? Wil jij creatiever leren kijken naar licht en jezelf uitdagen om het werk te maken waar jíj blij van wordt in plaats van het werk te maken waar je denkt dat de klant behoefte aan heeft?

Tijdens de Master The Light workshop krijg je de kans  jouw portfolio te vullen met beelden waar jouw hart van op hol slaat.  

Ben jij klaar voor ontwikkeling?

Ik deel graag mijn jarenlange kennis tijdens deze portfolio sessie

Master The Light is een eendaagse workshop gericht op het maken van portfolio werk waar JIJ blij van wordt. Als je maakt en (online) deelt waar jij gelukkig van wordt zul je ook door jouw ideale klant worden gevonden en geboekt.
Tijdens Master The Light zul je worden uitgedaagd om met diverse materialen en objecten creatieve beelden te maken. Zie Master The Light als een prikkel. Die boost aan inspiratie die je dat zetje geeft om door te pakken. 

Modellen

Tijdens MTL fotografeer je een zwangere vrouw én een mama met baby/jong kind (maximaal 1,5 jaar oud). Voor beide 'modellen' geldt dat ze geen ervaring hebben  in poseren. Precies zoals je het vaak zult tegenkomen in de praktijk dus.

Data

Je kunt je aanmelden voor onderstaande data.

Vrijdag 15 maart (VOL) 
Maandag 22 april (VOL)
Vrijdag 14 juni (VOL)

Details

Locatie: Daglicht studio Ravenstein
Kosten: 295 euro excl. btw
Tijden: van 10u tot 15.30u
Maximaal 3 fotografen
Minimaal 3 gevarieerde settings per model om te fotograferen
Inclusief koffie/thee/lekkers & lunch 

Count me in

@ jamiestoffelsfotografie

CreËer, Geniet, schiet

Let's go!

Master The Light vindt plaats in de daglicht studio in Ravenstein. Een prachtig historisch pand met glas in lood ramen en lichtinval waar je instant happiness voelt. Tijdens Master The Light is er plek voor maximaal 3 fotografen zodat je voldoende ruimte hebt om het beeld te creëeren wat jij voor ogen hebt. 

Zij gingen je voor:

Bij Jamie in de studio heb ik een geweldige workshop gevolgd. Jamie heeft haar werkwijze in de fotografie laten zien en vernieuwde invalshoeken meegegeven voor tijdens mijn eigen fotoshoots. Daarnaast was er de ruimte om te experimenteren met allerlei attributen om creatievere beelden te maken.
De workshop was een ochtend en middag met niet teveel deelnemers waardoor er alle ruimte was om te creëren en vragen te stellen of nieuwe dingen te proberen. Zoveel rust en ruimte heb ik niet eerder meegemaakt tijdens een workshop. Echt een aanrader!

Lilian Bardelmeijer, Lillidot Photography

Wat een te gekke dag heb ik gehad bij de portfolioshoot van Jamie! De dag was goed georganiseerd met twee verschillende shoots; zwangerschap en mama met baby. Er was voldoende tijd ingepland waardoor we verschillende settings konden uitproberen en er ook voldoende tijd was om creatieve dingen uit te proberen. Jamie is gezellig, open en ontzettend behulpzaam. Je kunt d'r alles vragen en ze laat met liefde zien hoe ze zelf te werk gaat. Voor mij heel tof om weer eens een andere werkwijze te zien, erg leerzaam ook! De lunch was goed verzorgd en ook de communicatie vooraf was duidelijk. Lieve Jamie, nogmaals onwijs bedankt voor alles, je ziet mij zeker nog eens terug! :)

Suus, susanne Moerland Fotografie


Jaw dropper

Nog niet geheel overtuigd? 

Master The Light is niet alleen een enorm waardevolle investering voor jou als creatief persoon maar het is ook een zakelijke stap.
Dit betekent dat je de investering van deze workshop als zakelijke kosten kunt opgeven waardoor het aftrekbaar is voor de belastingdienst. 

Say what? YESSSS!

En dan is dit nog niet alles. Je kunt ook nog een aanvraag doen bij Werktuig PPO waarbij je 1/3 van deze kosten terug kunt krijgen.

Ik meld mij aan!

Closed

Volgeboekt. 

In het najaar komt deze workshop terug. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

In het najaar komt deze workshop terug.
Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief